Aannemingsbedrijf Yordan
Het beste in de bouw

ONZE DIENSTEN 

Loodgieter werk
Altijd vervelend een lekkende kraan, een toilet die niet meer doorspoelt of een lekkage in uw waterafvoer. Hiervoor heeft u iemand nodig met kennis van loodgieter werk die deze onhandigheden met vakkennis voor u kunt oplossen.
Renovatie en Verbouwingen
Uw woning renoveren of verbouwen? Dan bent u bij de perfecte klussenbedrijf terecht. Daarom helpen wij u hierbij graag zodat wij alles netjes voor u kunnen regelen. Wij hebben voor u de beste advies voor het verbouwen of renoveren op een professionele wijze.


Sanitair
Wilt u een nieuwe badkamer of een nieuwe toilet? Twijfelt u tussen een douche of een bad? Is het de bedoeling dat uw nieuwe badkamer rolstoelvriendelijk wordt. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat. Met onze uitgebreide ervaring maken wij graag uw nieuwe sanitair in orde.


Schilderwerk
Alle schilderwerken, zowel binnen als buiten, zullen worden uitgevoerd met de juiste kennis. Wij werken alleen met de beste materialen en merken welke wij persoonlijk voor u selecteren. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit.


Installatiewerk
Dat schilderijtje wat nog steeds een keer opgehangen moet worden, een nieuwe tv bevestigen aan de muur, een nieuw bureau op de kamer van uw kind. Voor elke vorm van installatiewerk kunt u bij ons terecht.


Facilitair onderhoud
Voor elk type onderhoud aan gebouwen of terreinen kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan hang en sluitwerk plaatsen, afstellen, monteren van stoothoeken of het controleren van uw verlichting of naambord. Ook houden wij graag voor u de beveiliging van uw pand up-to-date.


Aanbouwen
U heeft altijd al gedroomd van een grotere ruimte en besluit om een aanbouw te nemen. Wij bouwen graag met professionele kennis en op een vakkundige manier uw aanbouw van klein tot groot.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.